Welkom bij Fotografie Heidi Rombouts 

voor Professionele Zakelijke Fotografie 

 

Bij fotografie Heidi Rombouts begrijpen we dat het vastleggen van krachtige zakelijke beelden essentieel is voor het succes van jouw onderneming. Wij zijn er trots op om samen te werken met bedrijven en professionals om unieke visuele verhalen te creëren die de essentie van hun merk vastleggen. Hier is hoe je eenvoudig een fotoshoot kunt boeken:

1. Verken ons portfolio:

Neem de tijd om ons portfolio te bekijken en ontdek de diversiteit van onze zakelijke fotografie. Van professionele portretten tot sfeervolle bedrijfsreportages, wij streven ernaar om de unieke identiteit van jouw onderneming vast te leggen.

2. Neem Contact Op:

Heb je een specifiek idee in gedachten of wil je meer informatie over onze diensten? Neem contact met ons op via het contactformulier op onze website of stuur een e-mail naar heidi.rombouts@telenet.be. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en de details van je fotoshoot te bespreken.

3. Bespreek Je Wensen:

Tijdens een persoonlijk gesprek bespreken we jouw specifieke wensen, doelen en verwachtingen. Of het nu gaat om een individuele portretsessie, teamfoto's of bedrijfsreportages, we streven ernaar om een helder beeld te krijgen van wat je wilt bereiken met de fotoshoot.

4. Aanpassingen en Planning:

Op basis van ons gesprek stellen we een aangepast voorstel op dat past bij jouw behoeften en budget. Zodra alles naar wens is, plannen we samen een geschikte datum, locatie en tijd voor de fotoshoot.

5. De Fotoshoot:

Op de afgesproken dag staan we klaar om jouw visie tot leven te brengen. Onze professionele aanpak zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt voor de camera, wat resulteert in authentieke en impactvolle zakelijke beelden.

6. Beeldselectie en Nabewerking:

Na de fotoshoot selecteren we de beste beelden en passen we waar nodig professionele nabewerking toe. Het eindresultaat is een verzameling hoogwaardige foto's die de kern van jouw bedrijf weerspiegelen.

7. Levering van de Eindproducten:

De afgewerkte foto's worden digitaal geleverd volgens de afgesproken specificaties en indien gewenst, kunnen we ook prints regelen voor extra gemak.

Bij Fotografie Heidi Rombouts streven we ernaar om samen te werken met jou om een fotografische ervaring te creëren die niet alleen voldoet aan, maar overtreft, jouw verwachtingen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw zakelijke verhaal kunnen vastleggen.

Zakelijke portret

Snelle levering gegarandeerd

Professionele studio portret foto in kleur of in zwart wit, of beide.

Professionele portret foto gemaakt op een locatie naar keuze, mogelijk in uw kantoor of bedrijf

Uw afgewerkte foto's, digitaal in lage of hoge resolutie worden ten laatste dag na opname geleverd.

 

Tarieven op aanvraag omdat elke opnamesituatie en tijd die nodig om te fotograferen verschillend is. Bij Fotografie Heidi Rombouts uit Westerlo streven we naar de perfecte oplossing voor iedere zakelijke portretfoto.

We maken na bespreking van uw wensen snel een offerte op maat.

 

Zakelijke tarieven zijn steeds exclusief BTW

Extra kosten : vervoersonkosten aan 0,37/km

Zakelijke reportages, feesten, events, bedrijfsreportages steeds vrijblijvende offerte

Snelle levering mogelijk

Alle beelden zijn steeds inbegrepen

Alle beelden mogen door de klant vrij worden gebruikt voor alle doeleinden

Geen extra gebruikskosten achteraf, dus een enorme kostenbesparing voor de klant

 

Voor alle foto opdrachten wordt voorafgaand aan de opdracht een overleg gepland met de klant, hetzij telefonisch, op kantoor of via chat.

De vermelde uurtarieven worden aangerekend van het begin van de shoot, voorbereiding, overleg tot en met de nabewerking van de beelden bij de fotograaf op de computer.

Omdat elke opdracht zijn specifieke noden heeft, wordt er voor elke opdracht een kosten raming gemaakt, die niet perse bindend moet zijn.  Een opdracht kan minder of meer uren omvatten, en kan zo de totaalprijs beïnvloeden.

 

Zakelijke tarieven zijn steeds exclusief BTW

Extra kosten : vervoersonkosten aan 0,37/km