ALGEMENE  VOORWAARDEN

Fotografie Heidi Rombouts

 

 

1. Publicatie op sociale media

Foto’s gemaakt door Fotografie Heidi Rombouts kunnen gepubliceerd worden op website en sociale media. Breng de fotograaf op de hoogte indien u dit niet wenst.

 

2. Boekingsbevestiging bij Fotografie Heidi Rombouts

Om een reportage bij Fotografie Heidi Rombouts vast te leggen, is het vereist dat je een voorschot betaalt. Na betaling van het voorschot is de boeking definitief. Houd er rekening mee dat dit bedrag niet kan worden teruggevorderd als de reportage wordt geannuleerd. Helaas kunnen wij geen boeking bevestigen zonder ontvangst van het voorschot.

 

3.Vervanging van fotograaf bij afwezigheid of ziekte

In het geval dat de fotograaf verhinderd is of ziek wordt op de afgesproken datum van de reportage, streven wij ernaar om een vervangende fotograaf te vinden met een vergelijkbare stijl. Als er geen andere beschikbare fotograaf kan worden gevonden, garanderen wij dat u uw geld terugkrijgt.

 

4. Belangrijke informatie over prijzen

Het is mogelijk dat de prijzen op elk moment worden aangepast. Let op, de prijs die u betaalt voor een reportage op het moment van de boeking, blijft echter ongewijzigd ondanks eventuele toekomstige prijsstijgingen.

 

5. Auteursrecht en Fotografie Heidi Rombouts

Bij Fotografie Heidi Rombouts beschouwen wij elke reportage als een artistiek werk, en als zodanig zijn de foto's onderhevig aan auteursrechten. Het is belangrijk op te merken dat de foto's eigendom blijven van de fotograaf, zelfs na volledige betaling van de reportage. Door de volledige betaling van de reportage verkrijgt de klant echter het recht om de foto's te printen en te publiceren voor persoonlijk gebruik. Het gebruik van de foto's voor commerciële doeleinden zonder de fotograaf op passende wijze te vergoeden, zal leiden tot gerechtelijke stappen.

 

6. Hoeveel foto's worden er geleverd

Variabelen zoals de duur van de reportage spelen een rol bij het aantal geleverde foto's. Dit aantal kan niet vooraf worden vastgesteld.

 

7. Selectie van beelden

Het fotograferen resulteert vaak in een groot aantal foto's, waaruit de fotograaf een selectie maakt. Vervolgens worden deze foto's bewerkt in de kenmerkende stijl van de fotograaf. Helaas is het niet mogelijk om de onbewerkte foto's en de afgekeurde foto's te verkrijgen. Op verzoek zijn echter andere bewerkingen van de geselecteerde foto's verkrijgbaar.

 

8. Aansprakelijkheid voor Schade bij Verzending van Bestellingen per Post

Let op: wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele schade die tijdens de levering ontstaat bij verzending van bestellingen per post.

 

 

Fotografie Heidi Rombouts Schobbroek 16 2260 Westerlo  BE0629 347 678