• Snelle service, kwaliteit verzekerd

Fotokaartjes

Fotokaartjes vanaf € 2 per stuk (10x15cm)

Uniek ontwerp van uw kaartjes vanaf € 30


Fotoboekjes

fotoboekje 15 x 15 cm (20 pagina's) met hardcover in linnen  € 95

fotoboekje 20 x 20 cm (20 pagina's) met hardcover in linnen € 120

 

Fotoboekjes informatie en tarieven

Klein  maar fijn!

Met een klein fotoboekje heb je altijd je favoriete communie foto’s bij de hand. Wat is er leuker dan je boekje te tonen aan vrienden of familie. 

Onze hoge kwaliteit premium minialbums worden altijd belicht op het allerbeste fotopapier van Fujifilm. Dit speciale fotopapier voor fotoalbums zorgt ervoor dat jouw foto’s haarscherp zijn en langer dan 75 jaar kleurecht blijven.

 

Het kleinste boekje is 15 x15 cm en kost € 95

 

 

fotoboekje 15 x 15 cm (20 pagina's) met hardcover in linnen  € 95

fotoboekje 20 x 20 cm (20 pagina's) met hardcover in linnen € 120

Kaft van het boekje

Kies de kaft van je boekje 

Linnen, leer, vinyl

Meer dan 30 kleuren

 

4 Papiersoorten voor een unieke touch

Nieuw! Silk – zijdeglans

Nieuw  is het Fujifilm Silk fotopapier. Deze unieke papiersoort heeft een rijke zijdeglans en subtiele voelbare structuur. De fijne textuur in het papier maakt de kleuren in je foto’s zachter zonder verlies van kleurintensiteit, diepte en zwarting. Daarnaast is deze papiersoort minder gevoelig voor beschadigingen zoals vingerafdrukken, vocht en krassen.

 • Zijdeglans met fijne, voelbare structuur
 • Maakt foto’s zachter zonder verlies van kleur
 • Minder gevoelig voor beschadigingen

 

 

Lustre – halfmat

Niet voor niets is Lustre onze meest verkocht papiersoort. Deze papiersoort past bij iedere foto! De fijne structuur en intense kleuren geven een uniek effect aan jouw foto’s. Daarbij is deze papiersoort minder gevoelig voor vingerafdrukken, stof en krassen. En geeft het weinig reflectie, ideaal!

 • Halfmat zonder reflectie
 • Geschikt voor iedere foto en meest gekozen
 • Fijne structuur

 

 

Velvet – intens mat

Geef jouw foto’s een romantische look met onze Velvet papiersoort. Deze extreem matte papiersoort geeft een fluwelen uitstraling aan jouw foto’s. Geschikt voor foto’s die een subtiele en zachte uitstraling vragen zoals new born, trouwfoto’s of portretten. Door de extreem matte afwerking zijn de zwarttinten minder intens dan bij de andere papiersoorten. Hierdoor is het contrast minder hard en oogt de foto vlakker dit geef je foto’s een dromerig effect!

 • Extreem matte finish
 • Zachtere foto’s met gedempte kleuren
 • Fluwelen uitstraling

 

 

Glossy – hoogglans

Laat de kleuren in jouw foto’s schitteren met onze hoogglans papiersoort Fujifilm Glossy! Deze papiersoort heeft een opvallende glanzende finish die zorgt voor extra intense kleuren, scherpte en diepte in jouw foto’s. Daarnaast speelt het fotopapier met licht wat een spiegeld effect geeft.

 • Hoogglans met spiegeld effect
 • Extra intense kleuren
 • Geeft extra diepte aan je foto’s

 

Tekst op de kaft van je boekje

Embossing op fotoboeken

Er zijn twee mogelijkheden om een cover te personaliseren. Zo kun je allereerst kiezen voor embossing. Bij embossing worden loden letters in het materiaal gepreegd met of zonder folie (beschikbaar in de kleuren goud, zilver, zwart en wit). Dit is mogelijk op vrijwel alle covermaterialen, met uitzondering van de Royal Collection, fotocovers en plexiglas covers. Bij de Royal Collection kan er wel embossed worden zonder folie. Bij embossing staat het lettertype vast. 

 

Lasertekst op fotoboek

Een andere mogelijkheid is een lasertekst. Wil je een tekst met een bijzondere lettertype of juist een eigen design op de voorkant? Kies dan voor lasertekst. Hierbij laseren we jouw tekst en/of ontwerp in het materiaal van de cover. Dit is niet op elk cover mogelijk. Onder elke coverkleur staat aangegeven of een lasertekst mogelijk is of niet. 

extra kost voor de tekst op de kaft is € 40

 

 

Veel gestelde vragen

Hoe lang is de levertijd van een fotoboekje ?

Reken op 2 weken levertijd voor je fotoboekje.  De fotograaf maakt de foto's klaar voor afdruk en doet de opmaak van het fotoboekje.    Daarna wordt het boekje in het fotolabo geprint en ingebonden. Als dat klaar is wordt het naar de fotograaf gestuurd.

 

Kunnen we zelf kiezen welke foto's we graag in het boekje willen ?

Dat kan perfect. Na de reportage worden de geslaagde foto's in een online fotogalerij gezet waaruit jullie thuis in alle rust de beelden kiezen voor het boekje.

Jullie kunnen dan ook de foto's kiezen voor bijbestellingen, zoals kaartjes, extra digitale foto's, canvas, gepersonaliseerde geschenken...

 

extra info en verkoopsvoorwaarden

 • Fotoreportages en portetopnames worden enkel gemaakt na afspraak
 • Afspreken kan via de contact pagina op deze website, via mail, telefonisch of in de fotostudio
 • Betaling gebeurt in 2 delen, na de opname wordt het bedrag van de eigenlijke shoot betaald, en het restbedrag wordt betaald na ontvangst van de factuur.  Bij volledige betaling worden alle digitale foto's doorgestuurd. OF je kan naar de studio komen en de bestelling ophalen en betalen (electronisch of contant).