Gezin/Familie Fotosessies

Welkom bij fotografie Heidi Rombouts, waar we geloven in het vastleggen van kostbare familiemomenten met een persoonlijke aanpak en uitstekende service. Onze familieportretsessies zijn speciaal ontworpen om de liefde en warmte binnen uw gezin vast te leggen.

Wat zijn de mogelijkheden voor familieportretsessies?

Binnen- en buitenlocaties: Bij onze fotosessies bieden we zowel binnen- als buitenlocaties aan, zodat u kunt kiezen wat het beste bij uw gezin past. Duur van de sessie: De duur van de sessie wordt aangepast aan uw wensen en behoeften, zodat we voldoende tijd hebben om prachtige foto's te maken. Kostprijs: Onze familieportretsessies beginnen bij €200, inclusief een aantal geselecteerde foto's. Extra kosten kunnen van toepassing zijn voor specifieke verzoeken. Aantal foto's inbegrepen: Standaard zijn er 10 foto's inbegrepen in onze basispakketten, maar we kunnen altijd extra foto's toevoegen indien gewenst.

Kunnen familieleden huisdieren meebrengen voor de fotoshoot?

Ja, absoluut! We verwelkomen uw huisdieren graag in onze fotosessies, omdat ze een belangrijk onderdeel van uw gezin zijn en zorgen voor leuke en levendige foto's.

Boek vandaag nog uw familieportretsessie!

Laat ons uw onvergetelijke familiemomenten vastleggen met onze professionele fotografiediensten. Neem contact met ons op voor meer informatie en om uw sessie te plannen.