• Snelle service, kwaliteit verzekerd

Nieuwe foto's voor een nieuwe website

Personeel op de werkvloer, een portret van alle medewerkers of een groepsfoto, allemaal foto's die je graag op je nieuwe website wil zien maar niet kan maken met je smartphone.  De kwaliteit van de foto's op je zakelijke website moet perfect zijn. De foto's weerspiegelen je bedrijf en moeten klanten overtuigen om met jouw en je bedrijf in zee te gaan.

Daarom is het belangrijk om te werken met een professionele fotograaf met kennis van zaken, en inzicht in jouw bedrijf.

Een fotograaf met jarenlange ervaring in de zakelijke fotografie en in de portretfotografie kan immers de look en feel van je bedrijf perfect weergeven.

 

De afgeleverde foto's zijn in de hoogste kwaliteit, in hoge resolutie.  Ze zijn perfect bruikbaar voor een vergroting, een banner of spandoek. Uiteraard zijn alle beelden ook uitermate geschikt voor sociale media en je bedrijfswebsite.

Het is mogelijk om de foto's te retoucheren en verder te bewerken om ze perfect te laten matchen met de huisstijl van je bedrijf.

 

De tarieven voor zakelijke fotografie worden bepaald per project, omdat elke opdracht verschillend is.  Het is onmogelijk om een standaard tarief op elke reportage te kleven.

 

Werkwijze voor de aflevering van de bestelde beelden.

Na de shoot worden de beelden bewerkt en in een beveiligde online galerij geplaatst.. Je kan deze galerij rustig bekijken en de foto's uitkiezen die je zelf goed vindt.  

De geselecteerde beelden worden verder bewerkt en afgeleverd via WeTransfer.

 

Fotografie Heidi Rombouts werkt in heel België

 

Voor vragen in verband met bedrijfsfotografie kan je vrijblijvend contact opnemen met Heidi.